Eduard Rovira, alcalde de Torredembarra

Alcalde

Benvolguts i benvolgudes,

Em complau donar-vos la benvinguda al nou portal web de l'Ajuntament de Torredembarra. Aquesta plataforma és la finestra de benvinguda per tots aquells que vulgueu estar informats sobre les darreres notícies de la població, l'agenda d'actes o els serveis municipals, entre d'altres. També és punt de trobada cap a la seu electrònica, on es poden sol·licitar un gran ventall de tràmits administratius, així com cap al portal de transparència.

Com a equip de govern tenim un objectiu principal: garantir un desenvolupament integral i sostenible, que millori la qualitat de vida de tots els ciutadans i estableixi les bases per a un futur amb igualtat d'oportunitats per tothom. Estem determinats a treballar de manera coordinada amb els diferents actors per a construir un municipi inclusiu i sostenible. Posem l'accent en aspectes essencials com el progrés social i econòmic, el creixement racional de l'espai urbà, la gestió del present i la planificació del futur.

Torredembarra és un municipi obert, amb un flux important de visitants durant tot l'any i amb una rica vida cultural. Són diverses les festes populars arrelades al poble, que es mantenen, en part, per l'activitat ingent de les entitats que hi ha a Torredembarra. Altrament, les opcions d'oci són molt nombroses i passen des de les degustacions de la gastronomia típica fins al gaudi dels espais i rutes naturals que tenim en el nostre entorn més proper, el patrimoni històric i les tradicions i esports vinculats a la mar, per dir només alguns exemples.

Amb la posada en marxa d'aquest nou portal estem segurs que serà molt més fàcil descobrir totes les qualitats que ofereix Torredembarra. L'entrada digital a la nostra vila és ara molt més agradable i us convidem a explorar-la.


Rebeu unes cordials salutacions,


Eduard Rovira Gual


Alcalde

 

CITA AMB L'ALCALDE

Si voleu demanar cita amb l'alcalde, ho podeu fer al correu alcaldia@torredembarra.cat

 

AGENDA PÚBLICA