Cultura

Sala d'exposicions Lluís d'Icart

Image
Interior de la Sala d'exposicions Lluís d'Icart
Peu de foto
Interior de la Sala d'exposicions Lluís d'Icart. Foto: Anna F.

Val la pena visitar la sala d’exposicions Lluís d’Icart perquè també és una obra d’art en sí mateixa: és part de l’únic castell de nova planta renaixentista que es conserva a Catalunya. L’antiga fortalesa de la família Icart és la seu de l’Ajuntament de Torredembarra des de l’any 2000 i la sala d’exposicions ocupa les antigues cuines i zones de servei de la fortificació.

Per a més singularitat, aquest edifici, situat en el punt més alt de la vila, s’emmarca en l'escola arquitectònica del Camp de Tarragona. La mateixa de Pere Blai, autor del Palau de la Generalitat de Barcelona.

En aquest entorn noble i històric, la sala d’exposicions Lluís d’Icart també acull activitats com projeccions i xerrades.

Com puc exposar la meva obra a la Sala Lluís d'Icart?

Per sol·licitar exposar a la Sala Lluís d'Icart, heu de presentar una instància genèrica, presencialment (només en cas de persones físiques) o a la seu electrònica. En aquesta instància genèrica, hi heu d'adjuntar el currículum artístic així com un recull de fotografies de la vostra obra.

A la recepció de la instància, el departament de Cultura es posarà en contacte amb vosaltres per acordar les dates de l'exposició. Es recomana presentar el registre amb un any d'antelació, per poder encabir-lo en la planificació de l'any següent.

L'ús de la Sala no té cap cost econòmic, però sí es sol·licita la donació a l'Ajuntament d'una obra de la vostra autoria. El muntatge i desmuntatge de l'exposició corre a càrrec vostre, si bé podreu disposar de tot el material que hi ha a la pròpia Sala, com ara taules, peanes, suports, etc.