Serveis i mobilitat

Millorem Torredembarra

L’aplicació per a mòbils Millorem Torredembarra es basa en la col·laboració ciutadana í vol millorar la gestió de les incidències a la via pública. Es tracta d’una aplicació gratuïta, molt senzilla i intuïtiva, que es pot descarregar des de Google Play o l’Apple Store.

Un cop instal·lada, només cal fotografiar la incidència detectada, geolocalitzar-la i enviar el missatge. A partir d’aquí, l’usuari rebrà al seu correu electrònic quina resposta té la seva gestió.

Les incidències de la via pública més freqüents són: mobiliari urbà, senyals de trànsit i semàfors, plagues, enllumenat, neteja i manteniment de zones verdes, voreres, neteja viària, clavegueram i fuites d’aigua, males olors, contenidors i recollida de residus, entre altres desperfectes.

Segons el tipus d’incidència, especialment aquelles que tenen lloc en àmbits privats i poden comportar l’obertura d’un expedient de disciplina urbanística, potser s’ha de fer algun tràmit complementari a l’avís donat per l’app Millorem Torredembarra. En aquest cas, també s’informarà mitjançant el correu electrònic.