Salut

Equipaments sanitaris

Image
Edifici del Centre d'Assistència Sanitària
Peu de foto
Edifici del Centre d'Assistència Sanitària. Foto: Anna F.

Emergències mèdiques

En cas d’emergència, truca sempre al 112. Per a la resta de temes de salut, truca al 061 de Salut Respon.

 

CAP Torredembarra

C/ Onze de setembre, s/n

43830 Torredembarra

abstorredembarra@xarxatecla.cat

Tel. 977 643 809

Per demanar hora

 

El CAP Torredembarra el gestiona la Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla i compta amb un equip d'atenció primària (EAP) format per metges pediatres, odontòlegs, infermers, auxiliars d'infermeria, assistents socials i personal no sanitari.

Aquest centre sanitari disposa de quatre boxes polivalents, sis per a urgències, dues consultes de medicina general i dues d’infermeria, tres consultes de tres de pediatria i tres d'infermeria pediàtrica.

A més, es planifica un nou CAP en un solar de 4.000 metres quadrats al costat del cementiri municipal. L’Ajuntament ha cedit els terrenys a la conselleria de Salut de la Generalitat, amb la previsió de que estigui en marxa abans de cinc anys.

 

Centre de rehabilitació de Torredembarra

Avda. Francesc Macià, 80

Tel: 977 644 231

Horari: de 8.00 a 19.30 hores de dilluns a divendres

 

El Centre de Rehabilitació de Torredembarra el gestiona la Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla i tracta àlgies de l’aparell locomotor (raquis, espatlla, genoll...), patologies crònico-degeneratives com l’artrosi, deformitats del raquis en adolescents (escoliosi, cifosi, isquios curts...), patologies posttraumàtiques no complicades, fractures simples monofragmentàries tractades ortopèdicament, contusions i esquinços d’extremitats i del raquis, com la fuetada cervical.

Per anar-hi, primer el teu metge de capçalera t’ha de derivar al Servei de Rehabilitació del CAP Llevant de Tarragona. Un cop t’ha visitat el rehabilitador, ell decidirà si t’has de tractar en aquest centre de rehabilitació de Torredembarra. Si és que sí, allí et tractaran i també et faran els controls mèdics.

Aquesta unitat bàsica de rehabilitació aplica tractaments individuals, amb fisioteràpia i electroteràpia, i també grupals, amb classes de com prevenir sobrecàrregues i recaigudes.