Biblioteca de Baix a Mar

Es troba ubicada al carrer del Carreró, 4

Image
Imatge de detall del Servei de Biblioteca de Baix a Mar
Peu de foto
Imatge de detall del Servei de Biblioteca de Baix a Mar. Foto: Anna F.

El 31 de juliol de 2022 es va activar el servei de la biblioteca de Baix a Mar, que es troba al C/ Carreró, 4 (carrer de vianants). L’horari d’obertura al públic, és els dimarts de 16 a 19 h i els divendes de 10 a 12 h.

Els usuaris poden gaudir de l’àrea d’estudi i treball, taules per connectar dispositius mòbils i un espai infantil per a les famílies que visiten la biblioteca, que compta amb connexió Wi-Fi.

El fons és d’especialització marinera i actualment consta de novel·la, col·lecció infantil, revistes, pel·lícules i contes sobre el mar, i compta amb una selecció de mostra als expositors del local. Tot i així, el fons és itinerant i cada setmana s'actualitza l’oferta de llibres disponibles. També s’ofereix premsa escrita.

L’establiment ha comptat amb la recuperació i restauració del mobiliari de l’antiga biblioteca gràcies a la col·laboració de la Fundació Onada. Així mateix, es pretén proporcionar un equipament i mobiliari nou pel projecte de renovació de l’espai. Les instal·lacions han estat reformades i adaptades per millorar-ne l’accessibilitat, amb la construcció d’una rampa a l’entrada i l’habilitació d’accés al serveis.

Si la persona usuària ho sol·licita prèviament, la biblioteca ofereix el servei de préstec del fons de la Biblioteca Mestra Maria Antònia. També es pot sol·licitar el préstec interbibliotecari i la creació de carnets d’usuari.