Serveis i mobilitat

Aparcaments

Image
Aparcament de la Sort
Peu de foto
Aparcament de la Sort. Foto: Anna F.

Els Filadors

C/Filadors, 23

El pàrquing municipal soterrat dels Filadors compta amb 248 places entre les de rotació i les de lloguer. Les tarifes mensuals del 2023 són les següents:

   • Turisme: 38 € (24 h) i 22 € (diürn de 12 h).
   • Motocicletes: 20 € (24 h) i 12 € (diürn de 12 h).

Per optar a una d’aquestes places de lloguer, cal complir uns requisits i presentar la sol·licitud. Per a més informació, podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.

 

Places reservades per mobilitat reduïda

Si tens problemes de mobilitat reduïda, et posem més fàcil circular, aparcar i estacionar. Cal que identifiquis el teu vehicle amb la targeta d’aparcament per a persones amb la mobilitat reduïda.

Aquesta targeta segueix el model europeu, així que es pot fer servir a qualsevol país de la UE (això sí, segons la normativa específica de cada lloc).

La targeta et permet:

   • Aturar el vehicle pel temps imprescindible per recollir o deixar persones o carregar i descarregar objectes a qualsevol lloc de la via pública, sempre que no impedeixi circular altres vehicles ni vianants.
     
   • Estacionar sense límit de temps a les zones de càrrega i descàrrega i també en zona blava sense pagar.
     
   • Sol·licitar una reserva de plaça per aparcar a prop de casa teva o del lloc de treball o d’estudi. 

A l’Ajuntament de Torredembarra, també pots tramitar la targeta d'aparcament de transport col·lectiu per a persones amb discapacitat. 

 

Aparcaments dissuasius

 • Mañé i Flaquer
  271 places
  Els dimarts no s’hi pot aparcar perquè s’hi fa mercat i, ocasionalment, acull actes públics que s’anuncien amb antelació. Coordenades GPS: 41.1458987,1.3947078
 • Av. Lluís Companys, 50
  348 places
  Coordenades GPS: 41.1427202,1.3976518
 • Passeig de la Sort
  138 places 
  GPS: 41.1421168,1.400152
 • Carretera de la Riera, 27
  91 places 
  GPS: 41.1490303,1.3941311


Zona blava

A Torredembarra hi ha una zona d’estacionament regulat amb zona blava de dilluns a dissabte. Els diumenges i els festius no es paga.

L’horari és de 9 a 13.30 h i de 17 a 20.30 h.

Et pots descarregar una aplicació amb tota la informació i també per pagar amb el mòbil:

App Store 
Google Play

Si estàs empadronat a Torredembarra i estàs al corrent de l’impost de circulació (o en tens una exempció), pots demanar una targeta per aparcar gratuïtament en zona blava. Pots tramitar-la a la seu electrònica, on hi trobaràs tota la documentació que necessites. (enllaçar, ara no existeix)

Aparcament per a camions

El polígon Roques Planes disposa d’un pàrquing per a camions entre el carrer del Migdia i l’avinguda d’Altafulla. La zona també disposa d’un espai de pícnic.

Punts de recàrrega vehicles elèctrics

El pàrquing dels Filadors disposa de dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics al servei dels usuaris de l'aparcament (tant de rotació com de lloguer). L'ús del punt de recàrrega és gratuït, sense necessitat de reserva prèvia, i es pot utilitzar durant un màxim de 2 hores.