Policia Local

Servei marítim, salvament i platges

Image
Embarcació Policia Local
Peu de foto
Embarcació Policia Local. Foto: Anna F.

La Policia Local s'ocupa de coordinar la vigilància i el socorrisme del litoral de la vila. La campanya de seguretat d'estiu comporta un reforç policial, amb agents destinats específicament a cobrir les platges, informar i atendre la ciutadania, tenir cura de la disciplina viària i prevenir la venda ambulant il·legal.

La seguretat del litoral també compta amb un vehicle tot terreny, una embarcació pròpia, la Nostra Senyora del Carme, i un dron, gestionat per la Unitat de Vigilància Aèria de la mateixa policia.

Cada estiu, de bon matí, la Nostra Senyora del Carme surt a la mar i comprova que tot estigui en ordre i a punt. També es coordina amb el Servei de Socorrisme per a senyalitzar les platges amb bandera vermella, groga o verda. 

Per la seva banda, la Unitat de Vigilància Aèria reforça per l'aire el servei de salvament i socorrisme a les platges. El dron municipal compta amb videogravació tèrmica i infrarojos i es complementa amb una antena de radiofreqüència aeronàutica i quatre portàtils banda aèria VHF. Un equipament clau en cas d'emergències, ja que permet comunicar-se des de terra als helicòpters de salvament.