Gastromòbil
Peu de foto
Imatge del Gastromòbil del 16 de setembre. Foto: Aj.Torredembarra

“Gastromòbil” per promoure el producte pesquer de proximitat

Gastronomia
El dia:
A les
11:00
h
Plaça de la Vila

El GALP Costa Daurada organitza aquest octubre la darrera de les tres jornades gastronòmiques a Torredembarra dins del projecte itinerant “Gastromòbil”, una iniciativa que pretén posar en valor el producte pesquer local i de temporada mitjançant showcookings en viu, tastos i divulgació.

El showcooking tindrà lloc a la plaça de la Vila, el 7 d’octubre, a les 11 h, i serà impartit per Anna Bozzano, biòloga marina i divulgadora d’El Peix al Plat. L’activitat inclou dues receptes exemplificatives elaborades en directe que els assistents podran degustar al final de la sessió.

A més de la demostració culinària, es presentarà una explicació sobre les espècies de peix de temporada, el seu valor nutricional, i es destacarà la riquesa gastronòmica que ofereixen aquests productes de proximitat, sostenibles i de gran qualitat.

Aquestes jornades formen part d’un cicle que recorre els quatre municipis del GALP Costa Daurada: Calafell, Torredembarra, Tarragona i Cambrils, amb l’objectiu d’apropar la cultura marinera a la ciutadania i fomentar el consum responsable de peix local.