Jornades gastronòmiques de l’arròs, els cargols i els calamars de l'AEH Baix Gaià
Les Jornades Gastronòmiques de l’arròs, els cargols i els calamars se celebraran del 14 de novembre al 14 de desembre en el marc de les Rutes Baix Gaià Experiences de l’Associació AEH Baix Gaià.
Durant tot un mes, 19 restaurants del territori serviran menús i degustacions amb l’arròs, els cargols i els calamars com a protagonistes; tres productes que simbolitzen la identitat del Baix Gaià: un territori ric i divers que combina a la perfecció el mar i la muntanya. Les jornades pretenen ser un reclam per conèixer les diverses poblacions del territori i els seus establiments de restauració.
La iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torredembarra i amb el patrocini de Bayo i Celler Torres.
Els restaurants participants són: Gaudium, L’Ermita, Lola Bistro, La Masieta Mediterranium Restaurant, La Estrella del Jamón, Restaurant Brisa Tamarit Beach Resort, El Trull 4 Brasas, Restaurant Flamingo Golf Costa Daurada, Restaurant Òxid, 4Makis Torredembarra, 4Latas Baix a Mar, Restaurant Cal Silver, 4Latas Torredembarra, Xalo, El Perrito, Restaurant El Capitán, Port Viu, Restaurant El Cirerer i Hostal Coca.
En aquesta ocasió, les jornades també compten amb un joc de fidelització perquè els clients visitin el màxim d’establiments de les diferents poblacions del Baix Gaià possibles. En aquest sentit, totes les persones que visitin tres municipis i provin tres propostes gastronòmiques diferents, podran segellar el seu passaport de les jornades i rebre directament una ampolla de Licor d’Arròs i una de Tequila Teq’Rice de Segadors del Delta com a obsequi. Una oportunitat per conèixer i reconèixer el destí i el seu patrimoni enogastronòmic i paisatgístic.
Els establiments participants i les seves propostes gastronòmiques es podran consultar al web de l’Associació AEH Baix Gaià i a les xarxes socials de les Jornades Gastronòmiques de Tarragona Província.