Taula de treball

Convocada una taula de treball amb entitats veïnals de Torredembarra

Participació
Data de publicació: 17/05/2024

Convocada una taula de treball interna amb les associacions veïnals de Torredembarra perquè presentin propostes o suggeriments de millora dels seus barris. La trobada, de caire intern per als convocats, l’organitza l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Govern Obert, i tindrà lloc el pròxim 23 de maig, a les 19 h, a Cal Maiam. Per part de l’Ajuntament, hi prendran part diferents membres de l’equip de govern.

El regidor de Govern Obert, Joel Ramírez, anima les entitats a presentar abans de la data de reunió els temes que voldran tractar perquè aquesta trobada sigui més productiva. També anima la ciutadania a participar en les entitats veïnals del seu barri per canalitzar les propostes de millora. A més, el regidor posa en valor les associacions veïnals per fomentar la

convivència pacífica i la cohesió social entre els veïns i veïnes. En aquest sentit, Joel Ramírez ha ressaltat que són un element clau per a la democràcia local i la participació ciutadana, ja que donen veu als residents i permeten que aquests tinguin un paper actiu en la millora i el desenvolupament de les seves comunitats. 

Quines associacions veïnals hi ha a Torredembarra?

Podeu consultar totes les entitats inscrites al Registre municipal d’entitats i associacions de Torredembarra
 

Com inscriure una entitat nova?

Podeu consultar tota la informació a l’apartat web sobre el registre d’entitats de Participació Ciutadana