Imatge de la Pedalada Popular
Peu de foto
Imatge de la Pedalada Popular

Obertes les inscripcions a la Pedalada Popular del proper 2 de juny

Activitat física
Data de publicació: 16/05/2024

Ja estan obertes les inscripcions a la Pedalada Popular, que organitza l’Ajuntament de Torredembarra a través de la Regidoria d'Esport amb la direcció tècnica de la Unió Ciclista Torredembarra. En aquesta ocasió, serà el proper diumenge 2 de juny, a les 10 h, amb un recorregut de 17,5 Km pels voltants del municipi. Sortida i arribada a la Zona Esportiva Municipal.

Les inscripcions, tant per a adults com per a menors (5 € per participant, exceptuant menors de 12 anys que és gratuïta) inclouen obsequi commemoratiu, assegurança, avituallament, aperitiu a l’arribada i participació en un sorteig. S’han de realitzar a través de la pàgina esports.torredembarra.cat/activitats

La participació és oberta a tothom. Es recomana que l'edat mínima de participació sigui de 8 anys atenent la longitud del recorregut. Els menors d'edat hauran d'anar acompanyats per un adult, que se’n farà responsable durant la marxa. 

La data de finalització d'inscripcions en línia serà el divendres 31 de maig, a les 23.59 h.

També es podran dur a terme inscripcions presencials el dissabte 1 de juny, a la carpa d'informació i atenció als interessats que s’ubicarà a la plaça de Mn. Joaquim Boronat, d'11 a 13 h. El pagament s’haurà de fer amb targeta. No s'acceptaran diners en efectiu. 

Lliurament de dorsals i samarretes:

Dissabte 1de juny, d'11 a 13 h, a la mateixa plaça de Mn. Joaquim Boronat, o el mateix diumenge 2 de juny, de 8.30 h a 9.45 h, a la recepció del Pavelló Municipal Sant Jordi. Aquests dos dies també es podran formalitzar inscripcions presencials.