Imatge promocional del Carnaval 2024
Peu de foto
Imatge promocional del Carnaval 2024

Torredembarra dona inici al Carnaval amb l’arribada de Ses Majestats Carnestoltes

Carnaval
Data de publicació: 08/02/2024

Amb l’arribada de Ses Majestats Carnestoltes, que estrenaran carrossa, aquesta tarda de Dijous Gras Torredembarra dona inici a la celebració del Carnaval al municipi, que es perllongarà fins al 13 de febrer. Finalment, les rues comptaran amb 18 carrosses després que una de Banyeres del Penedès i un altra d’Albinyana s’hagin donat de baixa. Pel que fa a comparses, en seran 4 amb la incorporació d’una altra de Torredembarra. En total, hi participaran prop de 1.700 persones.

Carrosses

Torredembarra: Ses Majestats Carnestoltes, ASR, La Cucanya, EKeSI, Los Too Locos, Estrambolicos 2.0, Els Animats, Alegría Carnavalera, Spaindereta, Colla Jordi’s, La Ferralla i La Xatarra.

Altres poblacions: Karallots del Vendrell, Carnavaleros del Vendrell (només a la rua de diumenge), Tocats de l’ala (Roda de Berà), La Disbauxa (Roda de Berà), La Jarana Any 24 (Roda de Berà) i Los Tintineadores.

Comparses: Associació La Matinada (Torredembarra), Torrembolics (Torredembarra), Amics de la Nou (La Nou de Gaià) i Si lo sé no vengo (Torredembarra).


Programa: carnaval.torredembarra.cat