Torredembarra organitza el primer Festival Gastronòmic
Hi haurà 17 locals de restauració, un racó infantil i actuacions de rumba i dj
El primer Festival Gastronòmic de Torredembarra serà una degustació de tapes que es concentrarà el dia 18 de maig, al passeig Rafael Campalans, 10, i hi participaran de 17 establiments del municipi. L’Ajuntament, a través de la Regidoria de Turisme i Comerç, ha impulsat aquesta iniciativa per fomentar i donar a conèixer la gran varietat gastronòmica de Torredembarra. El festival serà de 18 a 1 h i cada restaurant i bar oferirà una tapa d’entre 3 i 6 €.
L’acte serà una experiència més enllà del menjar perquè hi haurà música, de 19 a 1 h, amb el grup de rumba Tomaydaka i Lola Van, la primera DJ Truck. També hi haurà un racó infantil que estarà als Jardins de La Casona, de 18 a 21 h. En aquest espai, s’hi faran tallers de xapes, dards, tatuatges de purpurina, hamma i tir amb arc. El preu per poder participar en les activitats per als més petits serà d’1 € i la venda de tiquets es farà a l’Oficina de Turisme.
17 establiments gastronòmics
Peixateria El Far: pop a la gallega. 4 € (gluten, fruits secs i crustacis).
Bar L'Estació: calamarcets amb patates anegats en allioli. 5 € (peix, gluten i ou).
Restaurant Las Palmeras: ensaladilla de l'àvia amb seitó confitat i ceba fregida. 5 € (peix, ou i gluten).
Pastisseria Cal Jan: bailona. 5 € (pastís de formatge) (làctics, ou, fruits secs i gluten).
Cafeteria Sal i Sucre: pizza napoletana. 6 € (gluten, la resta dels al·lèrgens variaran depenent del tipus d'acabat de la pizza)
Restaurant Cal Silver: bacallà amb allioli gratinat. 5 € (gluten, ou, peix).
Pepito Bravo: mini roll de cochinita pibil amb pico de gallo, ceba morada adobada i maionesa de coriandre, llima i xili de Jalapa. 6 € (gluten, sulftis, làctics, trases de sèsam, soja i fruits secs).
La Ona Livorno: torrada de brioix artesà amb pebrot escalivat, suprema de corbina i vel de cansalada ibèrica acompanyat de bunyols de crema. 5,50 € (làctics, ou, gluten, fruits secs, trases de sèsam i soja).
4Vins gastrobar: llesqueta de pa de vidre amb escalivada i anxova. 5 € (peix, gluten).
Gelateria Iceberg: ice-viche canastreta cruixent de plàtan farcida d’alvocat, mango, ceba morada, coriandre, amaniments cítrics amb llagostins i pop. 4,5 € (peix, crustacis).
Pizzeria L'All Negre: pinça romana de mortadel·la de Bolonya amb festucs, llàgrimes de pesto i burratina. 6 € (gluten, ou, mostassa, fruits secs, soja i làctics).
Bella Terra i la terracita de Bella Terra: empanades argentines (opció vegana). 3 i 4 € (ou, làctics, gluten. Vegana: sèsam i gluten).
Restaurant Òxid: cebiche de corvina, ceba morada i salsa cítrica. 4,50 € (peix i fruits secs).
Gelateria Las Palmeras: terrina de gelat amb galeta. 3,50 € (làctics).
Restaurant 4 Latas: torrada de sardina fumada amb olivada, melmelada de tomàquet i piparra. 4 € (peix, gluten i sulfits).
Restaurant 4 Makis: alga nori en tempura amb làmines d'alvocat i salmó amb tobiko vermell marinat amb salsa wafu. 5 € (peix, gluten i ou).
Boga d’Or 2.0 by Restaurant Cal Pastoret: oblea nitro de parmesà, tomàquet i alfàbrega o de iogurt amb fruits vermells. 4,50 € (làctics i ou).
Bodega Bon Vi: vins i caves.